Optreden Wijhes Mannenkoor

Wijhes-mannenkoorOp zaterdag 1 november a.s. hoopt het Wijhes Mannenkoor op te treden in de Boskamp. Het koor met solisten en een gelegenheidsband voeren dan ‘Jozef en de multi-kleuren dromenjas’ uit.

Voor de pauze zal het koor enkele liederen uit het eigen meer traditionele repertoire zingen. Voor de pauze is ook een intermezzo door Jantien Bijvoet : ‘Ken je mij’ van Huub Oosterhuis. Na de pauze zal gezongen worden uit de musical ‘Jozef en de multi-kleuren dromenjas’ van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Deze liederen zijn bewerkt voor mannenkoor door Aldert Fuldner. Vertelster Jantien Bijvoet  zal als een rode draad door het verhaal lopen en zingen over de gebeurtenissen van Jozef, afgewisseld met het mannenkoor als Jozefs broers.

Na twee zeer succesvolle uitvoeringen in de Nicolaaskerk te Wijhe belooft ook dit weer een boeiende zangavond te worden met interactie tussen soliste, koor en band.  De uitvoering vindt plaats op 1 november a.s. in de H. Willibrord Kerk Boskamp.  Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00.

 

 

 

Scroll to Top