Ondernemende vrouwen op eigen kracht

vrouwenvannuVrouwen van nu heeft een uitnodiging gekregen voor een ontmoetingsmorgen met als thema ‘Ondernemende vrouwen op eigen kracht’. Dit wordt georganiseerd door Rabobank Noord Twente en Countus.

Jan Warfman en Jeroen Rheinfeld spreken over een andere kijk op samenleven, huwelijkse voorwaarden, echtscheiding, testamenten, man/vrouw maatschappen. Ook gaan zij dieper in op de juridische en fiscale do’s en don’ts in het persoonlijk en zakelijk domein.

Datum: dinsdag 21 oktober 2014

Tijd: van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Locatie: Rabobank Noord Twente, de Werf 5, 7607 HH Almelo.
Programma: Inloop vanaf 09.30 uur.
Workshop: Liever actief dan passief.

Opgave graag voor 14 oktober onder vermelding van naam en adres via:

marketing@noordtwente.rabobank.nl
Deelname is gratis.

Scroll to Top