Nieuwe gezichten op de A. Bosschool

Wouter-de-Waal Jantien-BlankhorstDit schooljaar zijn er twee nieuwe gezichten gestart op de A.Bosschool; directrice Jantien Blankhorst en locatie-coördinator en leerkracht van groep 7-8 Wouter de Waal. Zij stellen zich graag aan u voor.

Mijn naam is Jantien Blankhorst-Hartkamp, ik ben 46 jaar, gehuwd met Freddy Blankhorst en we wonen in Wijhe. Ik ben geboren en opgegroeid op de boerderij van mijn ouders op de Elshof. Ik houd veel van mijn werk, maar maak daarnaast ook regelmatig tijd vrij om te wandelen, te zwemmen, te skeeleren of hard te lopen. Ik mag graag naar het theater gaan en kan me ook helemaal verliezen in een mooi boek. Samen met Freddy heb ik al menig land bezocht tijdens de vakanties; mooie reizen maken is iets wat wij graag doen.In 1990 ben ik begonnen in het onderwijs, eerst 10 jaar als groepsleerkracht en daarna, vanaf april 2000 als directeur. Eerst ruim 9 jaar op obs Tellegen in Wijhe en vervolgens alweer dik 5 jaar op obs de Peperhof. Sinds 1 augustus 2014 ben ik directeur onderwijsteam APT (A. Bos, Peperhof, Ter Stege). Een mooie samenwerking tussen drie scholen! Ambitieus, Professioneel en Talentvol! Drie scholen met enorme verschillen, maar vooral ook onnoemelijk veel overeenkomsten!Ik heb er alle vertrouwen in om, samen met een professioneel team van leerkrachten, keihard te werken aan goed onderwijs voor uw kind(eren). Naast het welbevinden van de kinderen en een goede sfeer en samenwerking tussen een ieder die betrokken is bij de school, vind ik hoge opbrengsten vanzelfsprekend om kinderen maximaal op de toekomst voor te bereiden. Mijn passie is om kinderen (en hun leerkrachten) zo te begeleiden dat zij leren voor het leven en niet voor de toets!
Ik heb er zin in om samen met het team op zoek te gaan naar wat uw kind(eren) nodig heeft/hebben aan goed onderwijs om alle kansen te krijgen in de maatschappij en zo samen een goede basis te leggen voor de ontwikkeling van het kind. Het spreekt vanzelf dat ik daarin ook de contacten met de ouders uitermate belangrijk vind.Met vriendelijke groet,Jantien Blankhorst
Hallo allemaal,Ik ben Wouter de Waal. Ik ben  37 jaar en ik woon in Heino. Ik ben getrouwd met Maaike en samen hebben we drie kinderen. Kas is 5 jaar, Tess is 2 jaar en Liss is net 1 jaar geworden.Ik hou erg veel van verschillende sporten. Op dit moment voetbal ik bij vv Heino, speel ik 1x in de week squash en probeer ik 1x in de week hard te lopen of te fietsen. Verder vind ik het erg leuk om te volleyballen en te tennissen. Ook vind ik het leuk om te lezen (vooral op vakantie) en Scandinavische tv-series te kijken.Ik sta al een aantal jaren voor de klas. Ik heb 10 jaar in Heino gewerkt en daar vooral veel bovenbouwgroepen gehad. De laatste 4 jaar heb ik in Welsum gewerkt waar ik naast groep 6/7/8 ook groep 4/5/6 heb gedraaid. Naast het lesgeven was ik hier ook directeur.

Door alle veranderingen binnen Stichting de Mare kreeg ik de kans om op de A. Bosschool te mogen werken. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

Ik zal samen met juf Karin groep 7/8 (dinsdag en vrijdag) gaan draaien.

Verder ben ik nu locatie-coördinator en zal het aanspreekpunt zijn van deze school. Dit houdt in dat ik een aantal taken op school op me zal nemen die Jantien, de directeur onderwijsteam APT, niet hoeft te doen. Deze coördinerende taken voer ik uit op maandag en donderdag. Ik zit dan in het kamertje waar juf Marije ook altijd zit.

Groet,

Wouter

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top