Eerste Weseper Bridge Drive

Bridgeclub-WesepeBridgeclub Wesepe organiseert een bridge drive op zondag 23 november 2014 in Wapen van Wesepe. We spelen zes rondes van elk vier spellen in vijf lijnen van veertien paren. We gaan indelen in groepen van ongeveer gelijke sterkte.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per persoon. Daarbij is inbegrepen: koffie met een traktatie bij binnenkomst, drie consumptiemuntjes en aan het eind een etentje in buffetvorm. BIJ INSCHRIJVING GRAAG UW EVT. DIËETWENSEN KENBAAR MAKEN

U kunt zich opgeven door onderstaand inschrijfformulier per paar in te vullen en via mail te versturen naar bridgewesepe@hotmail.com of opsturen naar bridgeclub Wesepe Frieswijkerweg 3 7433 RB Schalkhaar.

Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden naar rekeningnummer NL72RABO0131147706 t.n.v. J. Jansen t.b.v. Bridgeclub Wesepe onder vermelding van Bridgedrive 23 november. Er is plaats voor 70 paren en na betaling ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Alleen opgave is dus niet voldoende; de inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld binnen is.

Vanaf 12.00 uur kunt u terecht voor een kopje koffie en voor uw speelschema; waarna we om 13.00 uur starten met de drive. De scores moeten worden ingevoerd in de bridgemates zodat we na afloop zo snel mogelijk een uitslag hebben. Rond 18.00 uur verwachten we de prijsuitreiking en staat het buffet voor u klaar.

We hopen op voldoende deelname voor onze eerste drive en begroeten u graag op 23 november 2014

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Bridgeclub Wesepe

(Het inschrijfformulier hieronder kunt u kopiëren en in een e-mail plakken)

INSCHRIJFFORMULIER

Speler 1 Speler 2

Voornaam

………………………………………. ……………………………
Achternaam:

……………………………………….. …………………………….
Speelsterkte (A-B-C):

………………………………………… …………………………….
Lid van Bridgeclub:

………………………………………… ……………………………..
Straat+ Huisnr:

…………………………………………. ……………………………..
Postcode+Woonplaats:

………………………………………… ……………………………..
Telefoon:

……………………………………….. ………………………………
E-mail:

……………………………………….. ……………………………

Eventuele dieetwensen:

Scroll to Top