Afdelingsavond Vrouwen van Nu

trouwjurkGraag nodigen wij u uit voor onze afdelingsavond op donderdag 16 oktober in Het Wapen van Wesepe om 19.45 uur. Deze avond wordt verzorgt door Ina Timmer en Arie Niks en heeft als thema ‘Verliefd,verloofd, getrouwd’.

Zij vertellen ons over de gebruiken en gewoontes bij het huwelijk door de jaren heen. Ook vragen zij ons een trouwfoto mee te nemen. De foto’s zullen dan op een aparte tafel op tijd worden gerangschikt. Enkele foto’s zullen tijdens de lezing worden gebruikt.

De andere foto’s kunnen in de pauze bekeken worden. Vindt u het leuk dat ook uw jurk in de lezing te zien zal zijn, meld u dan aan bij Rik Toorneman (tel.531675). Geef daar de trouwdatum door, zodat Ina Timmer dit in haar lezing kan verwerken. Dit kan tot uiterlijk 9 oktober. We hopen op veel belangstelling dus graag tot dan!

Scroll to Top