Woestijnrally zondag 17 juni

Op zondag 17 juni wordt in Wesepe wederom de WoeStijnRally georganiseerd. Start van de rally en de finish is bij Het Wapen van Wesepe. Rond het Wapen van Wesepe worden tal van andere activiteiten georganiseerd o.a. Groot zomers terras in Oosterse sfeer, muziek rondom het terras met medewerking van top 100 rock/pop coverband Kabaal en Nilsound, roofvogel demonstratie Valkerij Rijssen met o.a. de mascotte Harly van Go Ahead Eagles, springkussen en Sallands grootste zandbak voor de kinderen.

Woestijn Het thema van dit jaar is “WOESTIJN”. We zorgen voor een programma en aankleding die daarbij past en we vinden het leuk als iedereen ludiek aandacht besteedt aan dit thema. Er is een prijs voor de origineelste deelnemer.

Programma

10.30 uur   Ontvangst met koffie voor de deelnemers

11.00 uur   Aanvang WoeStijnRally met de volgende onderdelen:

  • WoeStijnRally per auto
  • Fietstocht
  • Brommertourtocht
  • Wandeltocht
  • Aischa Gips Tour

14.00 uur   Live muziek Kabaal en Nilsound op het plein

15.30 uur   Einde Rally

16.00 uur   Prijsuitreiking

16.00 – ? uur  gezellig na borrelen

De Valkerij Rijssen zal een demonstratie met valken verzorgen. De tijden van de demonstratie zijn nog niet bekend.

Aischa Gips Tour Fietsclub “Het Hitsige Spaakje” uit Deventer zal dit jaar aansluiten bij de WoeStijnRally en de Aischa Gips Tour voor wielrenners organiseren. Aischa is de 14-jarige dochter van één van de leden en heeft ook OI (breekbare botten) Speciaal voor haar organiseert de fietsclub deze tour om OI ook meer bekendheid te geven. Symbolisch zullen de wielrenners de toertocht fietsen met een arm of een been in het gips. Naast de gewone fietstourtocht kunnen sportieve fietsers dus met de racefiets aan de WoeStijnRally meedoen. Opgave via Facebook.

Deelname aan de Rally kost € 15,- per volwassen deelnemer. Opgave kan via woestijnrallyinschrijvingen@outlook.com

Sponsor worden. U bent al officieel sponsor voor € 50,00 Als sponsor wordt uw bedrijfslogo geplaatst op het routeboekje, Facebook, Instagram en bij de start- en finish. Ook kunt u met een auto en 2 volwassenen meedoen aan de WoeStijnRally (inclusief consumptiebonnen voor onderweg) woestijnrallyinschrijvingen@outlook.com

Steun de Stichting Care4BrittleBones De opbrengst van de hele dag komt ten goede aan de stichting Care4BrittleBones. Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.care4brittlebones.org Bezoek ons ook op Facebook en Instagram en like de pagina’s. Alvast bedankt voor uw aanmelding en steun voor dit belangrijke doel. Tot 17 juni 2018!!!